InTeSe GmbH & Co. KG | Skladišna tehnika - Regalni sistemi
Srpski English Hrvatski Crnogorski Deutsch
FacebookGoogle LinkedinYoutube
 

InTeSe regalni sistemi instalirani u novom logističkom centru Zagrebačke pivare u Zaprešiću

S ponosom ističemo da smo bitan element priče o novom distributivno-logističkom i centru Zagrebačke pivare u gradu Zaprešiću koji je nedavno svečano pušten u rad.

Na ceremoniji otvaranja centra, u prisustvu brojnih zvanica među kojima su bili i ministar privrede RH Ivan Vrdoljak i gradonačelnik Zaprešića Željko Turk, istaknuto je da je reč o jednom je od najfunkcionalnijih centara kompanija u sklopu industrije robe široke potrošnje na hrvatskom tržištu. Investicija je vredna 5,5 miliona EUR, a moderni centar izgrađen je u rekordnom roku kraćem od 8 meseci od početka radova.

Upravo u poslednjoj rečenici pasusa iznad vidimo svoj veličanstven uspeh! Činjenica da instalacija regalnih sistema, na površini 43.128 m2, na red dolazi tek u završnoj fazi izgradnje kao i činjenica da faza instalacije regala nije poslednja, govori o kratkim rokovima koje smo uspeli da ispoštujemo.

Zahvaljujući realizaciji ovog projekta, u funkcionalnom smislu, kompletno područje logistike i distribucije Zagrebačke pivare biće centralizovano na jednom mestu shodno najsavremenijim standardima što će značajno doprineti bržem i efikasnijom poslovanju.

Poseban akcenat stavljamo na primenu standarda HRN EN 15 635 koji definiše najviši nivo bezbednosti u skladištu.