InTeSe GmbH & Co. KG | Skladišna tehnika - Regalni sistemi
Srpski English Hrvatski Crnogorski Deutsch
FacebookGoogle LinkedinYoutube
 

InTeSe: Završeno opremanje skladišta RALU logistike kod Zagreba

Kompanija InTeSe „okitila“ se još jednom sjajnom referencom. Završeno je opremanje regalnim sistemima veličine cca 10.000 paletnih mesta, skladište RALU Logistike u Rugvici kod Zagreba.

U pitanju je opremanje skladišta tj. logističko-distributivnog centra veličine 120.000 m2 u sklopu kojeg se nalazi skladište pod temperaturnim režimom (hladni lanac). U pitanju je tzv. visoko-regalno skladište čije opremanje „potpisuje“ InTeSe GmbH & Co. KG.

Dakako, želimo posebno da naglasimo da je i ovo skladište projektovano i izgrađeno shodno EU normi HRN EN 15 635 koja definiše najviši nivo bezbednosti u skladištu.

„Ralu“ logističko-distributivni centar je najmodernije skladište ove vrste u Hrvatskoj, pod temeperaturnim režimom za robu u smrznutom (-25 C) i svežem režimu (0-8 C), sa 16 utovarno-istovarnih rampi a cross dock i prostor za komisioniranje prostire se na više od 3.000 m2.

Osim najsavremenijih InTeSe-ovih regalnih sistema, ovo moćno skladište krase i drugi savremeni sistemi takođe, zasnovani na tehnologijama poslednje generacije kao što su SAP WMS-a (Warehouse Management System) i tehnologija prepoznavanja glasa - glasovnog biranja (Pick by Voice). Temperaturni režim u skladištu regulišu najmoderniji rashladni uređaji najpoznatijih svetskih proizvođača.

Osim skladišta u sklopu „Ralu“ Centra nalazi se i interni servis kamiona, perionica kamiona, pumpa za točenje goriva te parking za kamione transporta i distribucije.