InTeSe GmbH & Co. KG | Skladišna tehnika - Regalni sistemi
Srpski English Hrvatski Crnogorski Deutsch
FacebookGoogle LinkedinYoutube
 

InTeSe regalni sistemi instalirani u novom logističko-distributivnom centru Zagrebačke pivare u Zaprešiću

S ponosom ističemo da smo bitan element priče o novom distributivnom i centru Zagrebačke pivare u Zaprešiću koji je nedavno svečano otvoren.

Na svečanosti otvaranja centra istaknuto je da je riječ o jednom je od najfunkcionalnijih centara kompanija u sklopu industrije robe široke potrošnje na tamošnjem tržištu. Investicija ima vrijednost od 5,5 miliona EUR, a moderni centar izgrađen je u rekordnom roku kraćem od 8 mjeseci od postavljanja kamena temaljca.

Upravo u posljednjoj rečenici gornjeg pasusa vidimo svoj veličanstven uspjeh! Činjenica da instalacija regalnih sistema, na površini 43.128 m2, na red dolazi tek u završnoj fazi izgradnje kao i činjenica da faza instalacije regala nije poslijednja, govori o kratkim rokovima koje smo uspjeli da ispoštujemo.

Zahvaljujući realizaciji ovog projekta, u funkcionalnom smislu, kompletno područje logistike i distribucije Zagrebačke pivare biće centralizovano na jednom mjestu shodno najsavremenijim standardima što će značajno doprineti bržem i efikasnijom poslovanju.

Poseban akcenat stavljamo na primjenu standarda HRN EN 15 635 koji definiše najviši nivo bezbjednosti u skladištu.