InTeSe GmbH & Co. KG | Skladišna tehnika - Regalni sistemi
Srpski English Hrvatski Crnogorski Deutsch
FacebookGoogle LinkedinYoutube
 

Sertifikovan kontrolor regala

Nezavisno od toga ko je proizvođač mi preuzimamo stručnu inspekciju Vaših regala koju obavlja sertifikovan inspektor na osnovu uredbe o bezbjednosti na radu i aktuelnog standarda DIN EN 15635.

Zahvaljujući našoj ponudi servisa povećavamo značajno bezbednost u preduzeću, svodimo rizike od oštećenih ili defektnih regalnih sistema i regalne opreme na najmanju mjeru i pomažemo da se blagovremeno izbjegnu troškovi skupe popravke.


Skladišna tehnika na osnovu § 3 Uredbe o bezbjednosti na radu (BetrSichV)

Na osnovu §3 Uredbe o bezbjednosti na radu (BetrSichV) poslodavac mora za regalnu opremu uraditi procjenu ugroženosti, a na osnovu §10 regalnu opremu mora kontrolisati stručno lice - u skladu sa utvrđenim rokovima. Kako se vrše ove inspekcije regala reguliše novi standard DIN EN 15635 tačka 9.4.2.3, koji je u Njemačkoj stupio na snagu 1. avgusta 2009. godine.

Korisnik skladišta je odgovoran za bezbjedne uslove rada i brine se o svojim saradnicima, skladišnoj opremi i ispravnosti svojih roba. Pošto morate vršiti nedjeljne i mjesečne vizuelne kontrole na osnovu standarda DIN EN 15635, tačka 9.4.2.2 naša ponuda sadrži i sljedeći servis za te usluge:

  • U okviru naše inspekcije možemo obučiti Vaše zaposlene, zadužene za bezbjednost, a na raspolaganju smo Vam i za sva dalja pitanja.
  • Nadalje Vam nudimo, kao nastavak inspekcije, organizaciju i popravku oštećenih odn. pokvarenih dijelova regala. Na taj način dobijate komforno sve usluge iz prve ruke! Po želji preuzimamo i praćenje rokova narednih kontrola Vaših regala.

Regalni sistemi koji podliježu kontroli:

  • Podni stalci sa pregradama
  • Regali za palete
  • "Kragarm" regali
  • Ulazni regali
  • Regali s prolazom za viljuškare
  • Prohodni regali
  • Regalni Sistemi s više etaža

Inspekcija regala nezavisno od toga ko je proizvođač

Kod nas se inspekcija vrši nezavisno od proizvođača. Mi smo Vaš neutralni partner za sva pitanja u vezi sa opremom za skladišta. Baš kad imate regalne sisteme različitih proizvođača sa nama možete znatno uštedjeti. Po želji nudimo i povoljne ugovore za inspekciju, na osnovu kojih, između ostalog, pratimo pridržavanje vremenskih intervala u skladu sa Vašom procjenom ugroženosti. Takođe, preuzimamo i obuku Vaših radnika zaduženih za bezbjednost, a dajemo uputstva i Vašim magacionerima. Naravno da Vam u svako doba stojimo na raspolaganju za pomoć savjetom i djelom!

Zahtjev za angažman inspektora za regale neovisnog o proizvođaču

Zahtjev pošaljite na ovdje navedenu e-mail adresu: info@regalinspektion-regalinspekteur.de ili primijenite naš obrazac na strani Kontakt koji se nalazi u rubrici "Zahtjev za info ponudu". Molimo vas obratite pažnju na slijedeće: što nam detaljnije dostavite podatke, to nam je jednostavnije saopštiti stvarne troškove. Potrebne su nam informacije o vrsti regala (npr. paletni ili polični), njegovoj starosti, proizvođaču, veličini i zapremini. Od velike pomoći su nam podaci o opterećenju ili fotografije oznake opterećenosti, kao i druge slike regalnog sistema. Unaprijed se zahvaljujemo na vašem trudu.