InTeSe GmbH & Co. KG | Skladišna tehnika - Regalni sistemi
Srpski English Hrvatski Crnogorski Deutsch
FacebookGoogle LinkedinYoutube
 

Sertifikovan kontrolor regala

Nezavisno od toga ko je proizvođač mi preuzimamo stručnu inspekciju Vaših regala koju obavlja sertifikovan inspektor na osnovu uredbe o bezbednosti na radu i aktuelnog standarda DIN EN 15635.

Zahvaljujući našoj ponudi servisa povećavamo značajno bezbednost u preduzeću, svodimo rizike od oštećenih ili defektnih regalnih sistema i regalne opreme na najmanju meru i pomažemo da se blagovremeno izbegnu troškovi skupe opravke.

Skladišna tehnika na osnovu §3 Uredbe o bezbednosti na radu (BetrSichV)

Na osnovu §3 Uredbe o bezbednosti na radu (BetrSichV) poslodavac mora za regalnu opremu da uradi procenu ugroženosti, a na osnovu §10 regalnu opremu mora kontrolisati stručno lice - u skladu sa utvrđenim rokovima. Kako se vrše ove inspekcije regala reguliše novi standard DIN EN 15635 tačka 9.4.2.3, koji je u Nemačkoj stupio na snagu 1. avgusta 2009. godine!

Korisnik skladišta je odgovoran za bezbedne uslove rada i brine se o svojim saradnicima, skladišnoj opremi i ispravnosti svojih roba. Pošto morate vršiti nedeljne i mesečne vizuelne kontrole na osnovu standarda DIN EN 15635, tačka 9.4.2.2 naša ponuda sadrži i sledeći servis za te usluge:

  • U okviru naše inspekcije možemo obučiti Vaše zaposlene, zadužene za bezbednost, a na raspolaganju smo Vam i za sva dalja pitanja.
  • Nadalje Vam nudimo, kao nastavak inspekcije, organizaciju i popravku oštećenih odn. pokvarenih delova regala. Na taj način dobijate komforno sve usluge iz prve ruke! Po želji preuzimamo i praćenje rokova narednih kontrola Vaših regala.

Regalni sistemi koji podležu kontroli

  • Podni regali sa pregradama
  • Regali za palete
  • "Kragarm" regali
  • Ulazni regali
  • Regali s prolazom za viljuškare
  • Prohodni regali
  • Regalni Sistemi sa više etaža

Inspekcija regala nezavisno od toga ko je proizvođač

Kod nas se inspekcija vrši nezavisno od proizvođača. Mi smo Vaš neutralni partner za sva pitanja u vezi sa opremom za skladišta. Baš kad imate regalne sisteme različitih proizvođača sa nama možete znatno uštedeti. Po želji nudimo i povoljne ugovore za inspekciju, na osnovu kojih, između ostalog, pratimo pridržavanje vremenskih intervala u skladu sa Vašom procenom ugroženosti. Takođe preuzimamo i obuku Vaših radnika zaduženih za bezbednost, a dajemo uputstva i Vašim magacionerima. Naravno da Vam u svako doba stojimo na raspolaganju za pomoć savetom i delom!